Pacific Building
We exist to build great things

£1m, six weeks – new restaurant to relish

1st October 2014

JUST six weeks after breaking the ground on the site of the new McDonald’s in Coatbridge, Pacific handed over the refurbished restaurant to the client company.

The £1million project involved extensive exterior groundworks, including the creation of a new car park and “side-by-side” two-lane access for drive-thru customers.

The restaurant itself required a major overhaul, with the original structure seeing the addition of extensions to create a much larger diner, equipped with the latest features of McDonald’s “restaurants of the future” concept.

Self-order kiosks and tablet tables are two of the latest eye-catching additions to the McDonald’s dining experience. The former help customers order their meals more easily and the latter provide them with a tech-based diversion while they eat – they can surf the web, play games or check their social media.

Pacific Building Accreditation